Flette workshops i hele Danmark

Vi er en afholder af flette workshops i hele danmark, hvor du kan lære at flette din egen skammel ved hjælp af fletteteknikker. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, vil vores kurser give dig de nødvendige færdigheder og teknikker til at skabe unikke og personlige møbler.

Vores erfarne instruktører vil guide dig gennem processen fra start til slut og give dig individuel vejledning og støtte undervejs.

Udover vores workshops tilbyder vi også materialer og udstyr til fletning, så du kan fortsætte med at skabe smukke møbler derhjemme. 

Så tøv ikke med at tage det første skridt på din flette-rejse og tilmeld dig et af vores workshops i dag. Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe noget unikt og smukt med dine egne hænder.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores flette workshops, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Køb din billet

Du kan se vores flette workshops herunder og samtidig købe din billet.

Du vil få tilsendt en PDF med billetten.

Køb flettematerialer

Hvis du har været på workshops hos os og ønsker at fortsætte håndværket derhjemme, så har du mulighed for at købe de materialer vi arbejdede med på kurset.

Herunder finder du et udvalg af forskellige materialer.

Flette materialer

Hampe snor rulle

450,00kr.

Flette materialer

Flette nål

50,00kr.

Flette workshop for grupper og virksomheder.

Hos Wecycle Furniture tilbyder vi flette workshops for større grupper og virksomheder. Vi hjælper med at skræddersy det helt rigtige workshop for jer. 

Kontakt os gerne for yderlige informationer.  

Kontakt os