Stole

Vi har noget til enhver smag

Alle har forskellige ønsker til design og anvendelighed, når det gælder vores type produkter. Vi har heldigvis et bredt udvalg, så du kan helt sikkert finde noget, der passer til netop dig. Kom forbi og tag et kig.

Kompetent rådgivning

Spørg os endelig, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge. Vi tilbyder gode råd og kompetent vejledning, så du kan træffe det helt rigtige valg. Vores ansatte har styr på alle vores produkter.

Vi ønsker, at du skal få en god oplevelse, hver gang du besøger os. Vi møder dig med et smil og vil altid gerne være behjælpelige. Så tøv ikke med at spørge os, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Kvalitetsprodukter

Vi går op i at tilbyde produkter af god kvalitet. Har du specielle ønsker, så tag endelig fat i os, og lad os præsentere dig for udvalget og hjælpe dig med at finde netop det kvalitetsprodukt, som du leder efter.

null

Læs mere her

Spisebordsstole

Vi har et bredt udvalg af denne type produkter. Læs mere her.

null

Læs mere her

Lænestole

Vi har et bredt udvalg af denne type produkter. Læs mere her.

null

Læs mere her

Stole med armlæn

Vi har et bredt udvalg af denne type produkter. Læs mere her.

Se vores produkter her

Vi står klar til at hjælpe dig i butikken, så kom forbi og se vores udvalg af produkter. Vi er sikre på, at vi nok skal finde noget, der falder i din smag.

Velkommen til

Wecycle Furniture

Bæredygtig møbler, genbrugsmøbler, fletmøbler og flet i København

Tankerne bag Wecycle Furniture

Wecycle Furniture udsprang af en stor passion for bæredygtigt, dansk og tidløst møbeldesign.

Alle møbler fra Wecycle Furniture er designet i et simpelt, nordisk og minimalistisk udtryk i forsøget på at gøre op med køb-og-smid-væk-kulturen, hvor tendenser typisk kun overlever en enkelt sæson eller to.

For mig har recycling altid været en hjertesag, og foruden den åbenlyse fordel ved at passe på vores alle sammens klode, er der også en særlig sjælfuld følelse forbundet med det. Møbler eller materialer, der er fremstillet i en anden tid, vil altid have en historie med sig, og af respekt og ydmyghed for det tidligere håndværk, sætter jeg en stor ære i at give det nyt liv.

Alle mine møbler forhandles her på hjemmesiden, og kan bestilles over mail. Mine standard møbler kan desuden også købes på Magasin’s hjemmeside, og et lille udpluk vil være at finde i deres butik på Kongens Nytorv i hjertet af København.

Lidt om mig

Jeg hedder Didde, og jeg er oprindeligt uddannet beklædningshåndværker med speciale i design fra VIA Design og Business. Efterfølgende valgte jeg at tage et kursus i møbelbyggeri, og i 2021 tog jeg skridtet og stiftede Wecycle Furniture.

Min passion for design og bæredygtighed kommer ikke fra fremmede, og siden barnsben har jeg restaureret gamle møbler sammen med både mine forældre og bedsteforældre. Jeg har altid været drevet af min passion for kreativitet, og for mig har det altid kun været fantasien der sætter grænser.

Jeg er perfektionist til fingerspidserne, og jeg har kredset om hver og ét af mine designs. For mig er det vigtigt at mine møbler kan holde over tid, for hvad nytter det at skabe tidløse designs, hvis de har en udløbsdato?

Bæredygtighed

Alt det træ jeg bruger er restmateriale fra andre byggeprojekter, og træ som ellers ville blive kasseret. Ikke fordi det fejler noget, men fordi der hurtigt går enormt meget træ til spilde i arbejdet med det.

Det læder jeg bruger er 100% genbrugslæder, og kommer eksempelvis fra gamle sofaer, der er gået af mode, men som ikke fejler noget. Læder er et enormt slidstærkt materiale, og jeg udvælger nøje det læder, jeg bruger i udarbejdelsen af mine møbler for at sikre at kvaliteten altid er i top.

Når jeg fletter sæderne til bl.a. mine bænke og stole, bruger jeg jute. Jute er et naturligt produkt, som helt selv er UV-beskyttende, og kan gro uden gødning og pesticider ( hvilket er vigtig for fremtidigt landbrug). Afgrøderne som jute kommer fra, er klar til at blive høstet 4-6 måneder efter, det er blevet planet. Dette er en enormt hurtig høst, som gør jute til en effektiv kilde til bæredygtige fibre. Endnu bedre er, at jute ikke behøver komplekse vandingssystemer for at gro. Det klarer sig selv helt på egen hånd ved brug af regnvand.

Wecycle Furniture er certificeret som bæredygtig virksomhed af Tryg i 2022

Populære produkter

Vores informationer

Wecycle Furniture
Kalvebodvej 250, 2791 Dragør

(+45) 31 13 53 45
webshop@wecycle-furniture.dk

CVR nr.: 42972177

Skriv til os